La Colonie

Heerlijk tot rust komen bij ons in La Colonie, uw vakantie door brengen in de Gers in Zuid-Frankrijk. Wij hebben vier vakantiewoningen/gîtes beschikbaar alles is ruim van opzet zowel de woningen als het terrein om het pand heen. La Colonie ligt op 5 ha eigengrond en heeft een zwembad op de binnenplaats.

Vakantiewoningen

Er zijn vier verschillende vakantiewoningen (Gîtes) geschikt voor 2 tot 8 personen, ook is het mogelijk om Gîtes te combineren tot een maximaal aantal van 25 personen.

Omgeving

De omgeving is heuvelachtig met erg fraaie uitzichten en veel zonnebloemen. In de buurt zijn de steden Auch en Toulouse. Elke maandag is er een typisch Franse markt in het nabij gelegen dorpje Samatan (4KM). Daar vindt u ook diverse restaurantjes en terrasjes.

Activiteiten

In de buurt kunt u golfen, een kano huren voor een tocht over de Save of de Gesse en fiets- of wandeltochten maken. Ook kunt u een dagtripje maken naar de Pyreneeën, Col D'Aspin, Tourmalet en Lourdes. U kunt natuurlijk ook genieten van de rust, lekker afkoelen in het zwembad.

Voor de kinderen is er een speelweide, wip, schommel, glijbaan, tafeltennis en een voetbalwand. En met het WiFi op de binnenplaats blijft u in contact met het thuisfront.

Adres en route

La Colonie , Jochem & Danielle Sietsma

Lieu dit La Colonie

32130 Labastide Savès - Gers

Telefoon: +33699903222

GPS: E 0.96363 / N 43.51864 Kaart, route en vele foto's ook 360°: GoogleMaps